Van olyan hajszinező ami nem károsítja a hajat?
Figyelt kérdés
Szötét szőke színű a hajam, és kismosható színezővel be lett festve mogyoróbarnára. Szeretném megtartani így a hajam, mert nagyon tetszik a színe. Van olyen hajszínező, vagy hajfesték ami ammóniamnetes és nem károsítja a hajat?
Előre is köszi a válaszokat
2015. jún. 25. 10:18
1/3 anonim válasza:
Heló!
Nézz körül a 2fodrászellátó" boltokban. Ott a készletre kihegyezett, segítőkész válaszokat kapsz. Ha nem fested gyakran a hajad, akkor nem lehet gond.
2/3 anonim válasza:
Minden tartós festék és tartós színező árt, attól hogy ammóniamentes még pont ugyanolyan káros...
Vegyél inkább színező sampont, venita, joanna, ez is kitart 6-8 mosásig, ami nálam 1 hónapot jelent... szóval jobban megéri mint tartós festékkel festeni, azt is havonta kell, mert lenő.
3/3 anonim válasza:
Szia a Joanna hajszínező se ammóniát se oxidálót nem tartalmaz 4-8 hajmosásig marad meg a színe. :) Én a 01-es homokszőkével festettem be a hajamat, és nagyon szép meleg enyhén barnás színt kaptam tőle, ráadásul olyan puha lett tőle a hajam, hogy egész nap azt fogdostam kb. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!