Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleményetek a hajszínező...

Mi a véleményetek a hajszínezőről? Nektek mennyire vált be? Nagyon károsítja a hajat?

Figyelt kérdés
Ugyan olyan színűre szeretném színezni a hajam mint eredetileg, bár ez nehéz lesz mivel nagyon különleges színű a hajam így csak kevertetni lehetne, de állítólag sokkal szebben csillog majd tőle és egy picit sötétíti is a hajam ami jó lenne. Mi a véleményetek? melyik a legjobb fajta/márka? Mennyi idő alatt kopik ki? és ha kikopik ugyan olyan lesz a hajam mint az előtt vagy szétroncsolja ? Előre is köszi a válaszokat!

2014. febr. 9. 22:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Én Palette COlor Shampoot használok. Nem gondolnám, hogy fényesebb tőle a haj, de nem is kevésbé fényes..ugyanolyan, mint előtte volt. Nekem nem roncsolta a hajam.

Ki nem fog kopni szerintem, nekem legalábbis nem nagyon fakul, csak lenő.

2014. febr. 9. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Roncsolni kevésbé roncsol, mint a hajfesték, mivel nagyon gyenge oxi van hozzá. Én a Palette Color Shampooját használom. Kopni nem kopik ki teljesen, inkább lenő. Szép fényt kap tőle a haj, de vigyázz, mert az első pár mosás alkalmával kicsit enged a színéből. Arra figyelj, hogy sötétebb színektől itt is nehezebb megszabadulni. Mikor fekete után padlizsánra váltottam, mindig csak a tövét fogta be, illetve azt ameddig lenőtt, a többi fekete maradt, de lilás fénye lett.
2014. febr. 9. 22:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Akkor jó, ha sötétebb hajat szeretnél. Ha csak fényt szeretnél adni a hajadnak, akkor én a cassia növényi port ajánlom inkább:)

Sajnos van, akinek már a 3%-os oxi is sok, és valamilyen szinten az is roncsol. (nyilván kevésbé mint egy szőke festék pl) A csillogás pedig kb 3 hónapig tart, utána megfakul ,de ez a színtől és színező minőségétől is függ. Pl a vöröses árnyalatok kopnak a leggyorsabban, a feketés árnyalatoktól sokaknak hullik a haja. A bolti színezőket én nem ajánlom, nem minőségben (=összetevőkben) rosszabbak, csak sosem lesz olyan színe a hajnak mint a dobozon/tincsmintán. A palette világosbarna árnyalatától fekete lettem:/ (természetes hajszínem sötétszőke, középbarnát akartam) Szóval inkább menj el egy fodrászkellékesbe, ott profibbakat/olcsóbbakat is lehet venni. Ha eredetileg nagyon világos a hajad és ennél mondjuk 2-3 vagy több árnyalatnyival sötétebbre színezed, akkor az eredeti színedet valószínűleg nem kapod vissza, csak kevésbé lesz intenzív a szín. Vannak olyanok is, akiknek meg gyorsan ledobja a haját a festék, így ez egyénfüggő:D

2014. febr. 11. 18:19
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat hasznos volt, akkor ezek alapján nem színezném be, hanem inkább vágatok a végéből és kitalálok valami mást, vagy tényleg elmegyek a fodrász kellékesbe és megkérdezem. Mert ezek szerint valószínűleg eredeti állapotát és színét a hajamnak többet nem kapnám vissza? :( Köszönök mindent!
2014. febr. 15. 07:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!