Miért viszket, csíp a bőröm miután leborotválom a lábam?
Figyelt kérdés
Nem használok semmilyen krémet hozzá csak úgy simán borotválom. néha úgy csíp meg viszket utána, de miért?2008. szept. 2. 14:31
1/3 anonim válasza:
Épp azért, mert nem használsz hozzá semmit. Borotvahabot vehetnél, vagy ha nem akarsz költeni, akkor krémtusfürdő is megfelel. Azért csíp, mert a borotva leszedni a felső hámréteget a bőröd felszínéről. Ezt így ne folytasd, használj borotváláshoz valamit.
2/3 anonim válasza:
Borotválás után (természetesen borotvahabbal, de nekem bevált a sima szappan is) érdemes átkenni valamien alkoholos lötyivel, hogy fertőtlenítse.
3/3 anonim válasza:
igen borotvahabot vagy gélt használjál, vagy én régen a szappant jól felhabosítottam, és azzal csináltam, utána viszont mindig teszek rá szőrtelenítés utáni nyugtató krémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!