Mitől van az, hogy este leborotválom a hónaljam, másnapra pedig őrülten viszket?
Figyelt kérdés
Nem tudok már mit tenni, vagyis azt szeretném kérdezni, hogy ti mit használtok a hónalj szőrtelenítésére? Vagy mit használjak pl. valami krémet, maitől ez nem végleg el fog múlni... !!?2010. okt. 7. 17:57
1/5 anonim válasza:
Szerintem a legegyszerűbb dolog miatt viszket:
száraz a bőröd.
A hónalját általában senki nem hidratálja, pedig naponta használunk dezodorokat (amik nagyon szárítják a bőrt), és a borotválkozáshoz használt zselék, krémek, esetleg habfürdő szintén szárítja.
Szerintem a napokban kezdd el hidratálni, és ha nem múlik el - akkor menj el bőrgyógyászhoz, mert akár bőrgomba is lehet. De nem hinném, hogy az lenne:)
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, már be is kentem... + még olyan habbal ami muszáj h jó legyen :S
2010. okt. 7. 20:29
3/5 anonim válasza:
Nekem is őrülten viszket, de aztán elmúlik....
4/5 anonim válasza:
Szőrtelenítés utáni krémet használj rá!Az regenerálja a bőrt!
5/5 anonim válasza:
mielőtt leborotválod kend be szappannal, borotváld lle és utána mosd meg, vagy borotvahabbal...
de száarzon sose borotváld.
vagy használj szőrtelenítő krémet vagy epilátort.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!