Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak, hogy nőjön...

Mit csináljak, hogy nőjön szőr az arcomra?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, de még nem igazán nő szőr az arcomra. A legtöbb haveromnak már van, borostások, de nekem még inkább csak bajusz kezdett el nőni, meg a fülemnél egy nagyon kicsi. Van valami bevált módszer, amit esetleg tudtok mondani? Tabletta, vagy valami krém stb. (nem kell belém kötni, segítséget várok)

2015. jún. 23. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:

Hormonális szereket lehet alkalmazni, nézd meg mi van rajta, ha neten nézelődsz, mert valami ratyi mérget is kifoghatsz.

Bár nem értem miért nőjön a szőr az arcomon...A legtöbb fiatal örül, ha nem szőrös.

2015. jún. 23. 22:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez többnyire genetika. Szóval nem igazán tehetsz semmit. Van aki szőrösebb típus, van aki kevésbé.

Lehet, hogy később még több lesz, meg sűrűbb. Addig meg fogadd el magad, úgy ahogy vagy. Nem ez az emberség mércéje, sem a szépségé. Akkor is lehetsz helyes, szép, divatos, kedves, aranyos, vagány, laza akármi, ha nincs szőr az arcodon. 22L

2015. jún. 23. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszotokat :)
2015. jún. 23. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!