Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért fáj ha megborotváltam a...

Hechs20032 kérdése:

Miért fáj ha megborotváltam a péniszem körül a szőrt?

Figyelt kérdés
12 éves vagyok és most borotváltam meg először a péniszem körül a szőrt? Miért szúr?

2015. jún. 20. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Sérült a hámréteg, szúrni a visszanövés miatt szúr.
2015. jún. 20. 18:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Fürdés/zuhanyzás után/közben csináld mindenképp, mert olyan puhább a szőrzet...nagy valószínűséggel úgy már nem fog fájni. De ha így se múlna el a probléma, akkor próbáld ki a szőrtelenítő krémet.
2015. jún. 21. 11:23
 3/7 anonim válasza:
Fürdés utána csináld mikor még benne vagy a kádban, mert ekkor már jól meg van puhulva a rész. Használj éles borotvát amit senki sem használt még, se az arcán se a lábán se pedig ott. Borotva habot használj minden féle képen. 12, évesen borotválkozol...?Egyébként szerintem még nagyon baba szőröd van és emiatt is lehet. Szúrni még azért szúrhat mert, visszanő! De hagyd ott a szőrt, férfiasabb! :)
2015. jún. 21. 11:33
 4/7 A kérdező kommentje:
NAgyon hosszú volt és nagyon idegesített! :)
2015. jún. 21. 16:20
 5/7 A kérdező kommentje:
Nagyon olyan most mint egy drótkefe! :DDD
2015. jún. 21. 16:23
 6/7 anonim válasza:
Elég ha rövidebbre vágod. Én nem borotválom mert akkor állandóan muszály. Ha már elkezd nőlni akkor szúrós és a párom csiklóját is megszúrja szeretkezés közben.
2015. jún. 21. 22:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Nekem még nincsenek ilyen problémáim 12 évesen! :D
2015. jún. 21. 22:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!