Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan lehetne elérni, hogy...

Hogyan lehetne elérni, hogy ritkábban kelljen hajat mosnom?

Figyelt kérdés
Kevés és vékony szálú a hajam, és már második nap elkezd zsírosodni. Igyekszem csak 3 naponta mosni, de ezt csak akkor tudom megoldani, ha a 3. napot itthon töltöm, mert akkor már vállalhatatlanul zsíros.
2015. jún. 22. 15:14
 1/4 anonim válasza:
Velem is ugyanez a helyzet. Minden sampont próbáltam,de semmi..Most minél jobban próbálom ápolni, levágattam a töréseket, hő nélkül szárítom,samponon kívül havonta 1x szódabikarbónás vízzel mosom meg sampon helyett,ezt almaecetes vízzel öblítem. Nem sütöm,vasalom a hajamat,csak ha az életem múlhat rajta :'D Most akarok vmi avonos termékeket venni.Nemsokára ki akarom próbálni a száraz sampont 1 hónapig,de lehet az sem lesz rá jó
2015. jún. 22. 18:15
 2/4 anonim válasza:
Hallottam,h ez függhet a géntől is, kortól, akár néhány étel is előidézheti ezt a hatást de én nem hiszem :D
2015. jún. 22. 18:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Általánosban én is 2-3 naponta mostam utána olvastam valahol hogy minél ritkábban mosod annál gyorsabban nől úgy hogy átszoktattam magam heti 1 mosásra ,az első 1 hónap borzalmasan telt azóta beláttam ez hülyeség ,de a hajam vhogy átállt és első 6 napon teljesen vállalhatóan minimálisan zsírosodik ,mondjuk ehhez kellett találni egy jó sampont .... 3 éve így létezem
2015. jún. 22. 19:30
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen, én is ebben látom a megoldást, most mostam meg a hajamat, megpróbálom legközelebb csak hétvégén megmosni, meglátjuk, túlélem-e. :D

Én is növesztem már egy éve, most a mellemig ér. A hajtípusommal együtt jár, hogy könnyen törik, gubancolódik, így nagyon vigyázok rá, hőt szökőévenként használok... A hajvégeket kb. kéthavonta megnyirbálom kicsit, hogy egyenes maradjon a vége és ne vékonyodjon, törjön.

A szódabikarbónás víz+almaecet kombót én is próbáltam már, de második alkalomnál valamiért nagyon fura állagú lett másnap a hajam, a fejtető tiszta volt, de a közepe ragadt a zsírtól, pedig első alkalommal semmi baj nem volt. :D De általában hajmosás előtt felteszek valamilyen olajos pakolást, amit csak samponnal tudok kimosni.

2015. jún. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!