Valami házi sampon/ praktika zsiros hajra?
Figyelt kérdés
Nagyon gyorsan zsirosodik a hajam, szinte naponta meg kell mosnom de már a szappanos hajmosástól kezdve szinte mindent kiprobáltam de semmi. :( ötlet??2015. jún. 22. 13:24
1/5 anonim válasza:
Kedves Sorstársam!
Először is, a helyzet az, hogy sajnos el kell fogadni, hogy ilyen hajjal áldott meg a sors.
Második, érdemes egy életmódváltást beiktatnod, sok gyümölcs,zöldség, kevés cukor, mozgás, stb..
Általában az életmódváltás segít valamennyit, illetve, amit én tapasztaltam, hogy ne vegyél kifejezetten zsíros hajra javasolt sampont, mert az csak ront rajta.
Használj száraz sampont, azzal 1-2 napot lehet tolni a hajmosást!
2/5 anonim válasza:
én hintőporozni szoktam, ha már zsíros a töve de nem akarok még hajat mosni
3/5 anonim válasza:
Barátnőmmel is ez volt a hejzet. Ő is naponta mosta a haját. Aztán (valamelyik ismerőse mondta neki),egy hónapig(!)nem mosott hajat! Ez idő alatt a haja öntisztult és Mostmár csak havonta mossa meg,és úgy néz ki mintha mindennap frissen lenne mosva. Nekem is ajánlotta csak én nem bírtam ki egy hétnél tovább. Szóval egy hónapig szar,de utána több éven keresztül csak havi 1x kell hajat mosnod. :)
4/5 A kérdező kommentje:
hát én már 2 nap után is ugy érzem magam mint ha bogaras lennék :/
2015. jún. 25. 22:39
5/5 Léna Art válasza:
próbáltad már tojásos házi haj mosást?1 citrom lefacsarva,2 tojás(lehet 3-is attól függ mennyire hósszu a hajad),plusz valami illóolaj,pá csepp elég(figyelj arra ,hogy teljesen természetes legyen különben jobban be zsirosodik),összekevered,és 15 percig rajtahagyod a száraz hajon ,aztán lemosod.A citrom letakaritja a hajad és nem mossa le a hajad hp értékét,igy nem termelödik felesleges fagyúmirigy(zsír) és a tojástól nagyon puha és táplált lesz a hajad.Viszont lehet,hogy tojásszagú lesz a hajad .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!