Epilálás szeméremdombon? Lépésről lépésre
Már túl vagyok rajta CSAK felül szedtem le még picit piros de mit csináljak hogy ne gyulladjon be és ne nőljön alá a szőr? mivel kenegessem ? mikortól lehet radírozni.Még úgy érzem hogy kicsit érzékeny.
Ti hogy csináljátok ezt az egész műveletet? milyen időközönként?
az epilátorral a gyengébbik fokozattal kell vagy a 2. fokozattal?melyik nem sebesíi ki jobban a felületet.
2. fok tehát az amia gyorsabb. utána egy napig hagyd békén aztán sima krémmel kened az is jó mert puha lesz a bőröd így a szőrszálaid át tudják szúrni
de szerintem ha gyantát használnál az jobb lenn, kevésbé fájdalmas és tovább is tart a hatása
van gyantamelegítőm és patronom lehetne azzal is.csak az epilátor a piciket is kiszedi.
oké akkor a gyorsabbikkal fogom és neked nem nő be a szőr??szoktad??
Én is mindig epilátorral szedem le ott. Eleinte akár kenegettem, hintőporoztam, mindig benőtt vagy kipattogott. Most már jó 4 hónapja hetente 1-2 alkalommal mindig átmegyek rajta, és nem nagyon nő be a szőr. Testápolóval is már csak akkor kenem, ha az egész testemet bekrémezem.
Szóval a lényeg, hogy hozzá kell szoktatni a bőrt, utána már nem lesz probléma vele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!