Férfiak, nektek mennyi idő alatt nőtt ki az arcszőrzetetek?
Figyelt kérdés
Olyanoktól kérdezem, akiknek dúsabb szőrzete van. Mikorra erősödik meg? Tudom mindenki azt mondja, hogy hormon függő, de azért van 1-2-3-x év amennyi alatt azért mindenkinek kinő. A testem más tájékán elég szőrős vagyok, viszont az arcomat 1 éve nyírom és nem igazán úgy alakul, ahogy szeretném. Egyébként kis vékony (szőke) szőrzet az egész arcomon van csak még gyenge. Köszi a válaszokat. 18F2015. jún. 21. 20:31
1/1 opened paradise válasza:
Fiatal vagy,ne aggódj még emiatt.
2 éve nekem sem volt rendes,egybefüggő borostám. Most 1 hét alatt van egy kisebb/sima,1 hónap alatt meg egy erősebb,mondhatni már szakállam.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!