Fiúk, férfiak! Szerintetek szexi a hajfánkkal készített balerina konty?
Elsősorban fiúk véleményére vagyok kívànycsi, de persze a lányokéra is. :)
Aki esetleg nem tudja miről is van szó, itt van kép:
Szerintem az arc karakterétől függ. Vannak olyan lányok, akik olyan régimódiak, komolyak, esetleg szigorúak, vagy bánatosak, de legalábbis ilyen az arckifejezésük, na, nekik nem áll jól, mert csak még tompábbá, egyszerűbbé teszi a kisugárzásukat.
De ha egy flörtölős, szexis lány készíti el ezt a frizurát, elsősorban szőke hajból, az mindjárt más. Pláne ha beletűz valami díszt, ami csak játékosabbá teszi.
Nekem alapból nem tetszik, én csak nagyikontynak hívom, sok más olyan emberrel egyetemben, akiknek nem jön be. Lány vagyok különben.
Szerintem ocsmány:D
Ne haragudj de ezek a hajak a fiúk/férfiak NAGYON jelentős részét taszítják.
A lányoknak bejön (nem tudom miért), de a fiúkat ettől kirázza a hideg. Haverokkal ezt már kitárgyaltuk és nem sokaknak tetszik az ilyen.
19/F
Szard le, hogy a kis pötsök mit beszélnek ki a barátnőikkel.
Komolyan mondom, egy meleg pasinak nincs ennyi véleménye a hajakról meg az öltözködésről.
Én is így hordom 30 fok felett, és leszarom, kinek tetszik vagy kinek nem.
,,Szard le, hogy a kis pötsök mit beszélnek ki a barátnőikkel''
Igazad van, majd megkeresi előbb a jó modorod visszaadja és majd együtt élhettek mint egy pár:P
,,Én is így hordom 30 fok felett, és leszarom, kinek tetszik vagy kinek nem.''
Az hogy te leszarod más véleményét meg mást érdekelhet.
Gondolom nagyon sok rajongód lehet:)
Mi vagyok én, celebecske, hogy rajongóim legyenek?
A véleménye mindenkinek a sajátja. Ha valakinek nem tetszik a fejem, ahhoz nekem semmi közöm.
Igazad van, de akkor ez mi hogy ,,Szard le, hogy a kis pötsök mit beszélnek ki a barátnőikkel''
Mindenkinek van véleménye és ha van akit érdekel hogy tetszik-e a másik nemnek akkor elég szomorú hogy olyat írsz hogy ,,szard le mit gondolnak''.
Nem lehet hogy azért kérdezte meg mert érdekli hogy mégis tetszik-e a fiúknak?
Ha neki tetszik hordja, de akkor ne kérjen ki véleményt.
Te is hordod akár tudod hogy nem tetszik, akár nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!