Arclemosó zsíros bőrre?
Tudtok olyan arclemosót amit reggel és este is lehet használni és nem szárítja túl a bőrt ?
Zsíros, mitesszeres, tág pórusú bőrre kéne.
Régebben fekete szappant használtam most Bioderma Sébium Moussant habzó gélt, de ezek nagyon szárítják a bőröm, még ha csak minden másnap használom, akkor is.
nekem is zsíros, mitesszeres, tág pórusú a bőröm, és régen én is használtam fekete szappant meg a bioderma sébium lemosót, engem is nagyon szárított.
ami nem szárít:
balea ultra sensitive waschgel
babylove ultra sensitive waschlotion
schauma baby fürdető
ezek azért jók, mert nem tartalmaznak szulfátot és alkoholt, ami a legtöbb szárító lemosóban benne van. és illatanyag sincs bennük, de ez csak jó, mert nem terheli feleslegesen a bőrt. 1000 ft alatt vannak.
viszont az arclemosók nem tudják megoldani a mitesszereket, tág pórusokat. zsíros bőrt talán igen, mivel ha nem szárítanak, nem termel még több zsírt a bőr kompenzálásként.
: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!