Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zsíros bőrre hidratáló arclemosó?

Zsíros bőrre hidratáló arclemosó?

Figyelt kérdés

Zsíros típusú az arcbőröm. Eddig szárító szappanokkal próbálkoztam, de hamar újra zsíros lett. Ha hidratáló arclemosót használnék az segítene?

Egyébként miteszeres az arcom és csak néha van 1-2 pattanás.

2013. júl. 31. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én a kék színű Nivea arclemosót használom és nagyon szeretem. Más eddig nem vált be nekem.
2013. júl. 31. 10:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Az arclemosó mellé érdemes egy tonikot is választani.A hidratáló arclemosó nem szárítja annyira a bőrt.
2013. júl. 31. 14:17
 3/3 anonim válasza:

Nekem is zsíros típusú a bőröm. A napokban találtam egy tök jó arcpakolást. 1 széntablettát oldj fel minél kevesebb vízben. kb 1 evőkanálban. 1 kiskanál mézzel és egy kiskanál joghurttal keverd össze. Arcpakolásnak fel tudod rakni, ha egy kis őrölt kávét szórsz bele, hogy összeálljon. AMikor felkened dörzsöld át az arcodat vele. Viccesen fogsz kinézni, de pihenj vele kicsit. Annyira friss lesz a kávétól a bőröd :) A szén eltünteti a miteszereket, a joghurt és a méz pedig puhítja a bőrt, hogy a szén nehogy túlhúzza a bőrödet

Próbáld ki!

B.

2013. aug. 2. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!