Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tegyek a korpa ellen?

Mit tegyek a korpa ellen?

Figyelt kérdés

Korpás a hajam, könnyen töredezik a vége, és naponta hajat kell misnom hogy nézzek ki valahogy. A fodrász az ecetes olivaolajat ajánlotta de szinte semmi nem változott, csak hogy most még több hajam van. Nagyon idegesítõ ennyi haj ami ráadásul már rövid mert le kellett vágni belõle rengeteget.

A végén kopasz leszek...

Tanácsokra lenne szükségem...

Anyu szerint azért mert éjszaka nem bontom ki a hajam, de mit tegyek ha úgy nemtudok aludni?

2015. jún. 20. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
Ki van száradva, ami ellen a megoldás hogy több vizet iszol, meg hidratáló sampont, balzsamot használsz, hajvégekre argán olajat minden nap. És max heti 2szer moss hajat. De ha semmi nem segít inkább menj bőrgyógyászhoz.
2015. jún. 20. 19:59
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha száraz korpa, érdemes lenne speciális sampont vásárolni. A Bioderma samponjai nagyon jók, azokat használom én is, ugyan drágák, de nagyon kevés kell belőle egy hajmosáshoz és elég csak a fejbőrbe masszírozni, a végére mehet más sampon is.
2015. jún. 20. 20:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem is nézz a gyógyszertárban valami kímélő sampont. amitől nem szárad ki a fejbőröd. Balzsamot is használj mindenképpen és hidratáló pakolást, + amit említettek már, hogy igyál sok vizet. Amúgy én a citromlét hallottam, hogy jó korpás hajra, egy próbát megér. De egy használat után ne várj változást semmitől, idő kell amíg rendbe jön a fejbőröd. Sok sikert!
2015. jún. 21. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!