Jo a citrom a herpeszre?
Mikor már érzed,h. ki fog jönni kend be flucinar-ral.Vényes,de nagyon sokmindenre jó(égés,herpesz,gyulladás,száradásstb.) és hatásos is.Nem fog fájni,sebesedni,hegesedni...
Ja és ha időbe bekened ki sem jön.
Vagy van a másik megoldás is ami hatásos,dalacin+telviran(vényes).Ha ezt szeded tutira nem jön ki legalább egy fél évig újra.
Előző válaszolónak és mindenki másnak!
A Flucinar kortikoszteroidos kenőcs! Herpesz esetén TILOS használni, herpesztől függetlenül is TILOS az arcon használni!!! Súlyos sorvadást okozhat a bőr alatti szövetekben rövid használat esetén is! Nem véletlenül receptköteles!!!!
Nekem a gyógyszertárban azt mondták, vegyek 10 mg-os B1 vitamint, abból vegyek be egyszerre 5 db-ot (nem árt mert az injekció is 50 mg-os), majd következő naptól napi 3x2-t. Nekem azonnal elkezdett tőle javulni, mellé Richtofit-et használtam és az egész kijött úgy 700 ft-ból, majd 3 nap alatt elmúlt.
(amúgy az én herpeszem már szinte lyuk volt, mivel egy kedves jóakaratú rokon Flucinart adott, és én elhittem hogy attól jó lesz. Tényleg ne használjátok, a számon szinte már kráter lett tőle!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!