Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mondjatok lécci házi hajfesték...

Mondjatok lécci házi hajfestéket pl:citrom + tojás?

Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 18:41
 1/7 anonim ***** válasza:
méz+fahéj balzsammal keverve 4-5 óráig. szőkítő:)
2011. aug. 19. 18:44
 2/7 anonim ***** válasza:

bocsi az offért, de ez engem is érdekelne :$ a citromtól meg a tojástól mennyiben változik meg a haj?

és amit az első írt mennyire szőkíti ki a barna hajszínemet?

16/L

2011. aug. 19. 20:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Szőke: Én azt csinálnám, hogy heti 1x vagy 2x hajmosás előtt felraknék a hajamra olivaolaj+méz hajpakolást 3-5 óráig rajt hagynám, hajat mosnék normál módon, majd hajmosás után kamilla forrázat+citrom kifacsart levébe áztatnám a hajam, és több körben öblítenék vele (vigyázz, a citromlé szárítja a hajat, bár az oliva meg táplálja)

Nem próbáltam még, de amennyire ismerem a gyógynövényeket, olajokat és a hajápolást ez jó recept. Bár igazából arra jó, hogy szőkék haját világosabb szőkévé tegye. Nem lehetetlen, hogy a barna hajat inkább kifakítja, mint szőkíti. Valahogy úgy, ahogy a nap. Tehát nem szőke leszel szerintem a barnából.

Barnítás:

diókopács+diólevél ezt péppé kell törni vizezni és ezt felkenni a hajra pár órára

vagy

zsálya forrázattal öblíteni hajmosás után

Vörös: henna

2011. aug. 19. 20:17
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok. nekem pár használat után láthatóan világosodott tőle a hajam(középbarna eredetileg) és hihetetlenül puha is lett utána. ami hátrány lehet, hogy a fahéj hagy egy kis vöröses fényt hagy utána,(nekem) csak napfényben tűnt fel, akkor sem túlzottan de lehet használni egyedül a mézet is:)
2011. aug. 19. 21:01
 5/7 Toncsi63 ***** válasza:

cipőpaszta....

Miért kell festeni egy hajat? Nincs színe?!

Nagyanyám kakaó (nem instant)és ecet keverékével dörzsölte be amikor erősebben őszült.

2011. aug. 20. 08:24
 6/7 anonim válasza:
Amikor már sok-sok ősz hajszál van, de nem tiszta fehér a hajam, akkor befesti a dióhéjas cucc?
2011. aug. 21. 21:21
 7/7 goatfakker válasza:
lilahagymalé
2011. aug. 28. 16:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!