Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » 14-20 eves fiuk, hogy tetszik...

14-20 eves fiuk, hogy tetszik jobban egy lany haja, kiegyenesitve vagy gondoren?

Figyelt kérdés

2015. jún. 19. 00:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"ti is jobban szeretitek az egyenes hajú fiúkat, mint a göndöröket"

Ez nem így van, persze, biztos sok ilyen lány van, de ezt nem kéne az összesre ráhúzni, főleg úgy, hogy te fiú vagy, inkább ne nyilatkozz lányok nevében. :D Én pl nemrég láttam egy srácot hatalmas göndör frizurával, nekem tetszett, kedvelem az extrémebb frizurákat bizonyos határokon belül. Egy srácnak állhat a göndör ugyanúgy jól, mint az egyenes. Egy barátnőmnek meg egyenesen fétise a göndör haj, mostani barátjába is a göndör tincsei miatt szeretett bele (persze nem csak emiatt :D), ott gyönyörködött minden angolórán a hajában. :D

2015. jún. 22. 02:52
 12/13 anonim ***** válasza:

nekem konkrétan hullámos hajú barátom van. a legtöbb fiúnak meg rövid a haja, szóval tökmindegy hogy milyen neki. hullámos, göndör, egyenes... a barátom haja is egyenes volt, amíg rövid volt neki. na mindegy.

jó hogy odaírtam, hogy nem szemétkedésből kérdezem, aztán mégis jön egyből a "de a lányoknak is ez meg az tetszik jobban". :D

nem unalmas az egyenes haj már? főleg ami ki van vasalva és nem is olyan szép, mert szénné van égetve?

2015. jún. 22. 11:36
 13/13 anonim ***** válasza:

amúgy én nem szavaztam le senkit. :D

7-es voltam megint.

2015. jún. 22. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!