KedvesPitypang kérdése:
Nagyon nagyon tetszik a türkizkék hajszín, de nem tudom hogy több probléma származna-e belőle mint előny?
Figyelt kérdés
Ha lenő akkor megint át kéne festetni, meg az öltözködésre is különösen figyelnem kéne, vagy hogy van ez? :( valaki tapasztalatok?2015. jún. 16. 18:44
1/3 SweetLady válasza:
ha az egészet akarod mindenképpen szőkítened kell ha barna a hajad
Színezővel fessed de szerintem egész hajat nem éri meg befesteni és egen az öltözködésedet akkor eléggé jól kell megoldanod főleg ha van egy stílus amit követni akarsz és az persze illjen a hajadhoz is
2/3 anonim válasza:
türkizre eleve csak színezni lehet.
elég nehézkes vele az élet, nagyon meg kell válogatni, mit veszel fel mellé. fűzöld ruhával elég furin nézne ki.
de néha-néha jó, érdekes, amíg kikopik.
3/3 anonim válasza:
Nagyon világosra ki kell szőkíteni a hajad hogy szép színe legyen, ez viszont roncsolhatja a hajvégeid. Hamar kikopik/fakul (én másfél, 2 hetente festem újra), de frissen festve szép színe van. Én Directionst használok, egy tégely 2300 ft a fodrászkellékesnél, szóval nem is olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!