Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miben különbözik a green peel...

Miben különbözik a green peel mélyhámlasztás, a többi, mondjuk AHA savas hámlasztástól?

Figyelt kérdés
Vannak kozmetikusok,akik óva intenek az AHA savas hámlasztástól,mert végül is ez valamilyen formában mégis csak sav.A green peel viszont 100% gyógynövény.Esetleg lehet,hogy az AHA-tól felléphet valamilyen allergiás reakció,bőrkiütés?
2010. febr. 28. 20:20
 1/3 anonim ***** válasza:

Az AHA-s hámlasztást már kipróbáltam, a másikról nem tok mit mondani.de szerintem minden krémnél léphetnek fel allergiás reakciók. Bár nem vagyok szakavatott. Az AHA-s hámlasztás nekem nagyon bejött. Az én bőröm nagyon macerás, ugyhogy lassan tudom vele helyrehozni de nálam látszik az eredmény.

Remélem tudtam segíteni.

2010. febr. 28. 22:59
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen,mindenképpen segítettél,köszi:)
2010. febr. 28. 23:23
 3/3 anonim ***** válasza:
0%
Nekem a kollégámnak lett megcsinálva ez a green peel-es sz@r.Tudni kell,hogy ennek a nőnek az arca úgy rohad,ahogy van.Olyan,mint egy élő zombi(a rosszindulat kiül a fejére,és ez rohasztja belülről kifelé őt,ez a meggyőződés.Miután megcsinálták,napokig kenegetni kellett az arcát valami nyugtató krémmel,napi 5-szöri lemosás valamilyen szerrel,víz nem érhette az arcát,és neki nem lett szebb az arca.De ez ne legyen mérvadó,mivel ahogy írtam,a személyisége,a borzalmas rosszindulat igénybe vette az arcát is.Semmitől nem lesz szebb ez az ember,úgyhogy megkockáztatom,hogy lehet akár jó is a green peeles mélyhámlasztás,és senkit ne tántorítson el az én beírásom.Az ő arcát már mással is kezelték,és maradt olyan undorító,amilyen volt.
2010. márc. 1. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!