Ha a haj a hagymából nő. Akkor mért nő lassabban ha törik a vége?
Figyelt kérdés
2010. febr. 28. 19:26
1/16 anonim válasza:
Nem nő lassaban, csak mivel letörik a vége úgy látszik!
2/16 anonim válasza:
Úgy gondolom, hogy azért nő lassabban, mert olyankor a szervezet nem csak a növekedésre fordít energiát, hanem arra is, hogy rendbe hozza a töredezett végeket is.
3/16 anonim válasza:
Nem! :D Hanem ugyan olyan gyorsan nő, csak letörik a vége, ezért hiába nő nem lesz hoszabb. de pl ezt onna nlehet tudni, hogy akiknek töredezett a hajvége, és be van festve a haja, annak ugyanúgy lenő a hajszín, a haj mégsem lesz hosszabb, mert a vége folyamatosan letörik
4/16 A kérdező kommentje:
jaah. most már értem :D
köszi.
2010. febr. 28. 19:50
5/16 anonim válasza:
Igen, az utolsó válaszadó jól írta! Én is így voltam anno...
6/16 anonim válasza:
Fodrász vagyok.
Azért nem nől gyorsan mert a tápanyagot arra fordítja ,h helyrehozza a töredezést,így a növésben lelassul.
Ezért mondják h ha gyakran vágatsz, gyorsabban nől.
7/16 anonim válasza:
az összes többi egy nagy hülyeség az utolsó az igaz.
8/16 anonim válasza:
Nem tudja arra fordítani a tápanyagot, hogy helyrehozza a töredezést, mert csak a hagymája él, és szerinted a hagymája honnan tudja, hogy mi van pl. 30 centivel lejjebb?
Csak a hagyma él, és az termeli a haj anyagát(keratint), ahogy folyamatosan termelődik, úgy nyomja ki a fejbőrből a régebbi réteget és így nő a haj. A kinőtt része nem él, csak a fejbőrben lévő.
9/16 anonim válasza:
ez is egy nagy hülyeség, mert ezek alapján,amit elmondtál, ha egyszer leborotválnád a lábadat,soha többet nem nőne vissza a szőr,mert honnan tudná h mi van lejjebb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!