Hosszú hajú lányok, hajhullás?
Nagyon hullik a hajam, és nem tudom, miért. Nagyon pánikolok.
12 éves koromban volt utoljára hosszú, egészen mostanáig vállig érőnél nem volt hosszabb. Most kb. 10 centi híján derékig ér.
Eddig is főleg miattam volt lefolyódugulás, de a fésűmön soha nem találtam hajszálakat, ha végigsimítottam, max. 1-2 szál maradt a kezemben, most meg olyan 10-12 mindkét oldalon. Ami a fésűn marad, nem tudom, mennyi, de az eddigi nullához képest sok.
A húgom azt mondja, ez normális, amikor hosszú volt a haja, neki is sok hullott, mert súlya van, meg egy 45 centis hajszál jobban feltűnik, mint egy 10 centis.
Semmin nem változtattam, nem próbáltam ki új termékeket, nem szedek új gyógyszert, nem változott az étrendem.
Veletek volt ilyen? :(
Szia!
Nekem hátközépig érő vékonyszálú hajam van, ami az utóbbi időben rettentően elkezdett hullani a zsírosodáson felül (min. 2 naponta mosni kellett). Aztán egy barátnőm ajánlotta a Sentiree hajreneráló oldatot, eléggé kétkedve fogadtam, mert nem ismertem, de pozitívan kellett csalódjak mert nagyon jó a cucc! 2-3 hét után már érződött a hatása, megszűnt a kóros hajhullás, és már nem zsírosodik annyira, elég 3-4 naponta mosni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!