Van itt olyan, akinek tartósan egyenesített haja van?
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy mivel a fodrászom mondta, hogy 4 napig ne érje se pára sem víz, stb, ha egy nappal hamarabb mosok hajat, az gond? Behullámosodik újra?
Kedden lenne a 4.nap, de én akkor már dolgozom, és ilyen fejjel nem mehetek, ezért arra gondoltam, hogy hétfő este mosnám meg.
Lesz belőle "gond"?
Köszönöm
2015. jún. 14. 15:43
1/1 anonim válasza:
Én a helyedben nem kockáztatnék, nem fog azonnal behullámosodni, de nem lesz olyan hosszantartó a hatás . Próbáld meg száraz samponnal esetleg hajlakkal korrigálni, egészen jól ellehet vele tüntetni ha már egy ideje nem mostál hajat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!