Mennyire divat még a melírozott haj?
Sosem festettem még, de most szeretném, és a fodrászam azt mondta, hogy azt tudna nekem elképzelni.
Beírtam google-be, és persze ilyen Jannifer Anniston frizurákat dobott ki, ami jó is lenne ugye, mert tök szép, de nem tudom, hogy divat e még?
És össze is vagyok zavarodva, a "világos tincsek" és a melír ugyanaz, vagy teljes más? Mert nem tincseket szeretnék, hanem egy-két árnyalattal világosabb szőkésbarna hajszínt, mert az eredetim is az.
Azért amit linkeltél, az messze nem szőkés, egyszerűen csak barna. :D Ha ebbe rendes szőke melírt rakatsz... na az tényleg nem divat már. Amit szeretnél, az is melír amúgy, csak kicsit más technika, nem a jennifer anistonos. :D
Most inkább a balayage festés a divat.
De amíg igényes és normális meg jól áll, addig szerintem nem a divatosság a fő szempont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!