Melyik az egeszsegesebb? Napozas vagy szoli?
Feher a borom. Sok az anyajegyem. Viszont mar unom a hulla szinem. Ha napozok nem barnulok le. Jobb esetben leegek. Heteken at fekszem minden nap a forrosagon es semmi. Ha mondjuk ket vagy harom hetente elmennek par percre a szoliba jobb lenne? Nem akarok tul barna lenni. Csak egy kis szint szeretnek.
A barnitokrem sem jo. Azt ne is mondjatok. :) 19/L
Megpróbálhatod a szolit,de ha ennyire érzékeny a bőröd a naptól is akkor nem igazán ajánlott sőt mivel sok az anyajegyed ez még egy ok,hogy ne szolizz.
Ha két-három hetente elmész pár perce azzal az ég világon semmit nem fogsz elérni. Hetente kéne legalább egyszer elmenni,de mivel ilyen a bőröd szerintem ezt egyik szolis se ajánlaná neked.
Próbáltál már esetleg ilyen napozáshoz való vitamint/tablettát enni? Bioboltban lehet kapni,illetve állítólag egyes zöldségek is elősegítik a barnulást,olvass utána. Sajnos jobbat nem tudok.
én se tudok napon barnulni, de a hawaiian tropic naptejjel sikerül egy pici színt összeszednem, amúgy hullafehér maradok napon, max piros leszek kicsit.
nekem nem szerette a bőröm a szolit sem. nekem is fehér, anyajegyes a bőröm. ilyen bőrrel nem érdemes szolizni, kifejezetten veszélyes. én ráaádásul csak narancs lettem tőle, nem bronzos.
barnítókrém miért nem jó? az a legbiztonságosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!