Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyire fáj egy 14 éves...

Nagy brúnó kérdése:

Mennyire fáj egy 14 éves fiunál a a fulkiloves?

Figyelt kérdés

2015. jún. 13. 21:20
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Ugyanannyira, mint egy bármilyen korú, bármilyen nemű embernek.
2015. jún. 13. 21:24
 2/8 A kérdező kommentje:
köszi ezzel sokkat segitettél akkor egy átlag embernek ?
2015. jún. 13. 21:29
 3/8 anonim ***** válasza:
Semennyire nem fáj a fülkilövés.
2015. jún. 13. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
Mit szeretnél mihez hasonlítsunk? Fogalmunk sincs róla, hogy mekkora a fájdalom küszöböd. Én speciel meg sem érzem, de van aki végigordítja és 3 órát bőg utána. Na, most okosabb lettél?
2015. jún. 13. 22:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyáltalán nem fájt. Nagyon gyorsan történik, nincs is rá idő, hogy fájjon. Mint egy tűszúrás olyan érzés mikor átszúrja a fülbevaló a füled, de szerintem egyáltalán nem vészes. Utána még kellemetlen érzés volt pár napig, de nem nevezném fájdalomnak. Érintésre, mozgatásra még később is az volt, de meggyógyul.
2015. jún. 14. 09:45
 6/8 infomoly ***** válasza:
Én, igaz, lány vagyok, 14 éves voltam, amikor kilőtték. Addig nem volt lyuk a fülemen. Az első lövést nem éreztem, a másodikat igen. Nem fájt, de nem volt jó érzés. Utána még pár napig érzékeny volt mind a kettő. Azóta semmi bajom egyikkel sem. Szerintem azóta fejlődött a technika annyira, hogy lehet, nem fogsz érezni semmit.
2015. jún. 14. 15:57
 7/8 anonim válasza:
Nagyon kicsit nem para. en is 14 vagyok, az egyiket lottek, a masikat szurtak:D Ugyan olyan erzes volt mindketto
2015. jún. 14. 19:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem fájt egy picit , de aztán rögtön el is zsibbadt, szóval szinte semmi. Csak aztán még pár napig tényleg ne piszkáld :)
2015. jún. 15. 01:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!