Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Töredezhet a (rövid) hajam...

Töredezhet a (rövid) hajam attól, hogy sűrűn van összefogva?

Figyelt kérdés
a hajam pár centi híján a vállamig ér, lépcsőzetes fazonú, ezért ha felfogom elég sok részen a hajvég épp, hogy "tovább ér" a guminál, azaz a vége közvetlen a gumi mellett lesz. a hajamat 3 naponta felfogom, és a 2. nap délutánján már lazán felgumizom, és abban alszok. töredezhet attól a hajvégem, hogy megtöri a gumi? (még nem töredezik, de érdekel mi lesz ha továbbra is így folytatom.)

2015. jún. 13. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen, nekem is fodrász mondta. Nekem hosszabb így én próbálom megkímélni és ebben a melegben inkább befonom. De neked nem hiszem hogy belehetne úgy normálisan.
2015. jún. 13. 23:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha össze lehet fogni akkor befonni is ... csak kicsit bonyolultabb mert mindig uj adag hajat kell venni a meglévő szálhoz. Ha 3 naponta összefogod az annyira nem vészes, de ha tényleg aggódsz érte, akkor esetleg próbálj hullámcsattal frizurát készíteni magadnak , amiben nem lesz olyan élesen kanyargó a hajad és igy nem törik . Azt viszont nem értem miért összefogott hajjal alszol :)
2015. jún. 15. 01:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!