Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A férfiaknak is érdemes...

A férfiaknak is érdemes leborotválniuk a lábukat így a nyári forróságban?

Figyelt kérdés
A nagy melegben eléggé zavaró a hosszú szőrzet, és talán a láb is jobban barnul akkor, ha csupasz. Mit gondoltok erről? vagy akkor már gyantázás?

2015. jún. 13. 15:37
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg a szőrtelenítés mindenkinek a magánügye. Nálam pasiként az sem verné ki a biztosítékot,ha egy nőnek szőrös a lába,viszont az sem,ha egy srác szőrteleníti. Nem figyelem,nem is érdekel.Mindenki azt csinál ami neki jó és tetszik. Én pl.rövidre nyírom hajnyíróval,mert nagyon bozontos.
2015. jún. 15. 06:07
 22/25 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy a szőrtelen lábadon hogy csurog a veríték. Nos, megfejtetted a szőr funkcióját: nem csak szigetel, de el is vezeti az izzadságot: felveszi és elpárologtatja.

Hosszú szárú nadrág esetén a szigetelő funkciója hasznos megint: nem pállik bele a gatyába bőröd, mert nem tapad rá a szövetanyag, hiszen a szőr a bőröd meg a textil közt van. Márpedig a párás, nedves bőrön sokkal könnyebben elszaporodnak a kórokozók. (Mindez hatványozottan érvényes a fanszőrzetre, intim zónára.)

Életemben egyszer kipróbáltam, milyen a borotvált láb. Mikor nőtt vissza, és tolta a szőr hegyét visszafelé a ruha anyaga, ordítani tudtam volna. Vagy amikor libabőrös lettem. Akkor is úgy szúrt a bőr alatt, mintha millió tűvel bsztattak volna.

Szerintem baromság. Pedig én olyan szőrös lábú vagyok, hogy megnéznek az utcán.

2015. jún. 15. 22:18
 23/25 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem érdemes, sem funkcionális, sem esztétikai szempontból. Bármelyik testrészemen bevállalom/bevállalnám a szőrtelenítést, de a lábamon még ha fizetnének se...nincs szükségem arra, hogy melegnek vagy kisiskolásnak tituláljanak. Pedig én már ebbe az enyhén szólva furcsa generációba születtem bele.

18/F

2015. jún. 21. 11:32
 24/25 anonim ***** válasza:
szerintem nem gáz. a 90-es évekig mindenki hónaljkutyával szaladgált.. ez is elfogadott lesz
2015. júl. 5. 14:09
 25/25 anonim ***** válasza:
És ma ismét egyre többen szaladgálnak hónaljkutyával, fiatal srácok. Mert ma ismét nem gáz.
2015. júl. 5. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!