A férfiaknak is érdemes leborotválniuk a lábukat így a nyári forróságban?
Írtad, hogy a szőrtelen lábadon hogy csurog a veríték. Nos, megfejtetted a szőr funkcióját: nem csak szigetel, de el is vezeti az izzadságot: felveszi és elpárologtatja.
Hosszú szárú nadrág esetén a szigetelő funkciója hasznos megint: nem pállik bele a gatyába bőröd, mert nem tapad rá a szövetanyag, hiszen a szőr a bőröd meg a textil közt van. Márpedig a párás, nedves bőrön sokkal könnyebben elszaporodnak a kórokozók. (Mindez hatványozottan érvényes a fanszőrzetre, intim zónára.)
Életemben egyszer kipróbáltam, milyen a borotvált láb. Mikor nőtt vissza, és tolta a szőr hegyét visszafelé a ruha anyaga, ordítani tudtam volna. Vagy amikor libabőrös lettem. Akkor is úgy szúrt a bőr alatt, mintha millió tűvel bsztattak volna.
Szerintem baromság. Pedig én olyan szőrös lábú vagyok, hogy megnéznek az utcán.
Egyáltalán nem érdemes, sem funkcionális, sem esztétikai szempontból. Bármelyik testrészemen bevállalom/bevállalnám a szőrtelenítést, de a lábamon még ha fizetnének se...nincs szükségem arra, hogy melegnek vagy kisiskolásnak tituláljanak. Pedig én már ebbe az enyhén szólva furcsa generációba születtem bele.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!