A férfiaknak is érdemes leborotválniuk a lábukat így a nyári forróságban?
Figyelt kérdés
A nagy melegben eléggé zavaró a hosszú szőrzet, és talán a láb is jobban barnul akkor, ha csupasz. Mit gondoltok erről? vagy akkor már gyantázás?2015. jún. 13. 15:37
11/25 anonim válasza:
Én nőként szexinek találom. Ez meg az én véleményem.
Két pasi szexel? Na, az már homokos dolog.
12/25 A kérdező kommentje:
Hát nekem ez még nem is két perc, legalább 10 szerintem. Mivel sok a szőr, illetve combomról is leszoktam akkor már.
2015. jún. 13. 17:50
13/25 anonim válasza:
Érdemes! :) Én is szőrtelenítem, de én gyantázom. Sokkal komfortosabb, mert jobban hűti a szél, és esztétikusabban is néz ki. :) Barátnőmnek is nagyon bejön. :)
14/25 A kérdező kommentje:
igen de a gyanta sokkal jobban fáj, főleg ennyi szőrnél, bár a borotva meg sebeket hagy...
2015. jún. 13. 23:48
15/25 anonim válasza:
Kicsit fáj, de simán kibírható a gyanta. :) Amúgy meg a szépségért és a komfortért meg kell szenvedni. :)
A borotva pedig nem hagy sebeket, ha normális borotvát használsz. Én évekig borotváltam a lábam, és sosem volt sebes. :)
16/25 A kérdező kommentje:
utána milyen krémmel érdemes bekenni? vagy géllel?
2015. jún. 14. 01:14
17/25 anonim válasza:
OMG, elkorcsosult, puhány nemzedék...
18/25 anonim válasza:
19/25 anonim válasza:
Pár éve még csak a nők jártak kozmetikushoz, ma már a férfiak is.
Y kromoszóma eltűnése elkezdődött:)
20/25 anonim válasza:
A kozmetika szerintem még teljesen vállalható dolog. Ha ragyás az arca egy férfinek, azt igenis el kell tüntetni, mert igénytelen és csúnya. A szőrős lábbal viszont már más a helyzet. irtózok a láb szőrtelenítéstől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!