Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan növeszthetném meg a...

Hogyan növeszthetném meg a hajamat minél nagyobbra 2 és fél hónap alatt?

Figyelt kérdés

Az évnyitóra már szeretnék minél hosszabb hajat növeszteni , mert most kb. A vállamig ér a hajam , mert nem rég lett levágva , de rájöttem , hogy ez hiba volt .

Azt szeretném szóval most kérdezni , hogy szerek nélkül ( pl.: ricinus olaj , nem biztos hogy jól irtam ) hogyan tudnám serkenteni a hajam növekedését .

2015. jún. 12. 18:01
 1/6 anonim ***** válasza:
56%

Sehogy.

Normális, vitamindús étkezés és elegendő folyadék bevitele mellett is 1-1,5 centit nő az ember haja egy hónap alatt.

(Mellesleg ricinusolajjal is pont ugyanennyit nő.)

2015. jún. 12. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
36%

Az előző válaszoló hamis dolgokat irt.

A haj növekedését lehet felgyorsitani méghozzá a fejbőr keringésének felgyorsitásával.Volt akinek 5 centit is sikerült 5 nap alatt,ez a gyakorlat kell hozzá(nem muszaj olajozni a hajad) : https://www.youtube.com/watch?v=AmZhSfOCC0w

2015. jún. 12. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
9%
na ez még tudományosan is elmondja https://www.youtube.com/watch?v=PjqmZkiyL6o
2015. jún. 12. 18:17
 4/6 anonim ***** válasza:
p.s. attól,hogy lepontozol még nem lesz igazad,én nem tehetek róla,hogy igen magabiztosan nyomulsz hamis tényekkel...
2015. jún. 12. 22:34
 5/6 anonim ***** válasza:
használj balzsamot, ne vasald, ne göndörítsd
2015. jún. 12. 22:52
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 Soha nem pontozom senkit semmilyen irányba, de mindegy...
2015. jún. 13. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!