Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Megéri megvenni a drágább,20ez...

Megéri megvenni a drágább,20ezer körüli epilátort?

Figyelt kérdés
Vagy az olcsóbb is ugyanolyan jó lehet? Nem kell rá nekem semmi extra, csak a szört szedje le rendesen. Félek, hogy az olcsó 5ezer körülivel megszívom. Szerintetek?
2015. jún. 12. 07:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Én már sokfélét használtam, általában a kettő közti áron. A drágább valószínűleg annyiban más, h szélesebb a feje, vagy hűsítős, több fokozatos, ilyesmik. Az olcsóbb is ugyanolyan jó, csak lehet, h nem kap el annyira apró szőröket. Az epillálás gyakorisága nem ettől függ úgysem.
2015. jún. 12. 07:18
 2/3 anonim ***** válasza:
A csipeszek száma a lényeg, ha kevés a csipesz, többször végig kell menned ugyanazon a területen és sokkal tovább fog tartani a szőrtelenítés. Én 12 csipeszesről váltottam 40 csipeszesre, nem semmi a különbség :D Ha olcsók között is találsz sokcsipeszest, akkor fölösleges szerintem sok pénzt kiadni.
2015. jún. 12. 07:57
 3/3 anonim ***** válasza:

Pl valami ismeretlen olcsó márkát ne vegyél, mert lehet a csipesze meg sem tudja fogni a szőrt... volt olyanom.

Viszont Braun epilátorból az olcsó is jó, csak épp lassú. Braun 40 csipeszes az ami leginkább megéri. Persze csak ha már próbáltál epilátort előtte és tudod hogy nem leszel full gyulladt szőrbenövéses tőle. Mert akkor egyik sem lesz jó.

2015. jún. 12. 08:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!