Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a véleménytek a chanel...

Mi a véleménytek a chanel madmazel parfumről? 16 évesen hordhatok egy ilyen nőies parfumot?

Figyelt kérdés
Minap talakoztam vele ,de azota is csak erre a gondolok.Amikor megszagoltam,tudtam hogy ez hozzam való.Öregítene ez a parfüm?véleményeket is irhattok róla!

2015. jún. 10. 22:05
 1/4 anonim ***** válasza:
61%

Ha tetszik, miért ne? (Csak tanuld meg leírni a nevét.)

Egész nap rajtad volt az illat?

2015. jún. 10. 23:22
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem oregit, nekem is tetszik.

de 1, tanuld meg leirni a nevet, mert ez igy lol kategoria - Chanel - Coco Mademoiselle

2, van ra cirka 30ezer ft-od, hogy megvedd az eredetit?

2015. jún. 11. 08:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát a madmazelt nem ismerem. :D A Mademoiselle körüli felhajtást meg sose értettem, szerintem rettenetes és öreges szag. Ezt később alátámasztotta, hogy a volt főnököm védjegye. Egy elegáns, karótnyelt 60-as nőt képzelj el, na hozzá illett is, bár nekem ettől még nem tetszett az illat. :D

De ez teljesen szubjektív dolog, ha neked tetszik, vedd meg. Csak ügyelj a mértéktartásra.

2015. jún. 11. 15:06
 4/4 anonim ***** válasza:
74%
Olyan parfümöt használsz, amilyet akarsz. Ez szerintem még mindig a Chanel "legfiatalosabb" illata, de nem hiszem, hogy egy tini normálisan tudja hordani, mert ez is kifejezetten elegáns, nőies fragrance. A Nr.5-tel egyetemben nem szeretem ezt az illatot.
2015. jún. 11. 15:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!