Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért látja mostanában mindenk...

Miért látja mostanában mindenki rondának a fehérbőrű lányokat?

Figyelt kérdés
Nagyon fehér bőröm van és vörös hajam. A hajamat mindig dicsérik,hogy milyen szép,viszont a bőröm miatt rengetegen bántanak,ami nagyon zavar,ez miért van? Nektek mi a véleményetek az ilyen lányokról?

2015. jún. 9. 22:32
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
én meg eláshatom magam a kinézetemmel... picit nyugatabbra születtem volna, akkor nem érezném magm ennyire szarul...
2015. jún. 10. 17:30
 12/21 anonim ***** válasza:
63%
Ez kabaré. Akik a vörös hajad miatt dicsérnek, bele sem gondolnak, hogy ahhoz, ha természetes, pont a fehér bőr illik, nem a barna... kivéve, ha úgy akarnak kinézni, mint vmi elcseszett lakótelepi Rihanna-utánzat...
2015. jún. 11. 14:21
 13/21 anonim válasza:
100%

Szia!:)én is pont így nézek ki . fehér bőr, vörös haj , zöld szem . az utóbbi kettőt tényleg dicsérik . Viszont a szeplőim é a hófehér bőröm miatt engem is piszkálnak. sztem ne foglalkozz vele. Elég ha magaddal elégedett vagy .

15/L

2015. jún. 11. 14:25
 14/21 anonim ***** válasza:
de ha zavar, használj barnítókrémet, attól sem leszel csoki, csak olyan színed lesz, ami másokon az alap. : D de nekünk, fehéreknek az már barnulás.
2015. jún. 11. 16:21
 15/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat mindenkinek,nagyon rendesek vagytok! :)

Utolso válaszolo:tudsz valami jot ajánlani?

2015. jún. 11. 19:43
 16/21 anonim válasza:
Ha vannak szeplőid azok hamar elmúlnak:) Ha tényleg nem szereted a fehér bőrödet akkor van barnítókrém:) De a fiúknak én úgy tudom h bejönnek a vörös hajú lányok :)
2015. jún. 12. 09:50
 17/21 anonim ***** válasza:

a dm-ben kapható sundance önbarnító testápoló tejet, arcra a sundance önbarnító tonikot ajánlom. lehet kapni sundance önbarnító kesztyűt, amivel jobb eredményt érhetsz el, de egy gumikesztyű is megteszi. előtte bőrradírozz, testápolózz.

: )

2015. jún. 12. 14:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Nem tehetnek róla, ezt táplálták beléjük.

Nekem viszont nagyon is tetszenek, imádom a világos bőrt és természetes vörös hajat. :)

19/F

2015. júl. 1. 13:59
 19/21 DJ Roland válasza:
100%
Nekem is hófehérbőr, vörös-haj, meg Zöld-szem, csak nekem nem szólnak be, mert tudják hogy szarok a véleményükre.
2015. aug. 21. 12:58
 20/21 anonim válasza:
rolaaaand mááár megint teee :D
2015. aug. 21. 20:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!