Miért látja mostanában mindenki rondának a fehérbőrű lányokat?
Mostanában azért, mert a barna bőr a "divat". Ezt látják a tévében, amerikai filmekben, tudod média = agymosás.
Nem kell vele foglalkozni, egy komolyabb férfi nem törődik ilyennel. Persze preferenciák mindenkinél vannak, de a fehérbőrű lányokat legalább annyian kedvelik mint a barnákat. Személy szerint mindkét típust kedvelem. Sztem egy komolyabb férfi nem eszerint válogat.
22/F
Mert ez a divat, és a legtöbb ember lebarnul a "birka-effektus" miatt. Ugyanez máshol fordítva működik, pl Dél-Koreában nem önbarnítót, hanem fehérítő csodakencéket árulnak... Szerintem teljesen felesleges követni akármilyen divatot, a lényeg úgyis a profit, valójában nem lesz senki szép attól, hogy 2 árnyalattal sötétebb/világosabb a bőre:D
Természetesen megvannak a régi "bölcsességek" is, amikről manapság kiderült, hogy nagyrészt nem igazak ebben a formában (pl a fehér bőr egészségtelen...NEM az, ha kb 10-15 percet töltesz fényvédő nélkül napon vagy szedsz D-vitamint, stb)
Természetesen vannak rosszindulatú emberek, illetve én úgy vettem észre, hogy az idősebb generációk kevésbé értik, hogy valaki szeret fehér lenni, hiszen az ő fiatalkorukban (60'-80'-as években) még nagyobb trend volt a barnulás, és akkor a veszélyeket se hangoztatták annyira, mint ma.
Én nagyon-nagyon fehér vagyok, és természetes szőke hajú (bár mostanában vörösesszőkére festem), ehhez a színvilághoz nagyon nem illik a barna bőr. Másokon nézhet ki jól, nekem nem tetszik magamon, illetve nem kedvelem a nyári forróságot sem:D
Ha kapsz egy-két beszólást, mondd el, hogy te szereted a saját bőrszínedet, és legközelebb foglalkozzanak ennél fontosabb problémákkal, és azért bőven vannak olyanok is, akik szerint lehetsz így is szép, erre rengeteg híresség példa van.
úgy vettem észre, mostanában kezd kopni a barna bőr divatja, szerencsére. már sokan meggondolják, hogy szolizzanak-e, vállalva a kockázatait...
de persze még a többség mindig barna, szoliban és napon aszalódnak a divatosságért.
aki beszól, az egy idióta. ha nekem meg pl. nem tetszik a barna bőr, akkor szólogassak be, hogy fúj de barna vagy, úgy nézel ki mint egy roma? : D
nekem fehér bőröm van, napon sem tudok barnulni, csak égni, szoliba elvből nem jártam, ma már az egészségügyi kockázata miatt sem tenném. végül is tetszik a bőröm színe, ezt szoktam meg 25 év alatt, illik hozzám, a színeimhez, jól van ez így.
gondolom, hogy hozzád is illik, ha vörös a hajad. furi is lenne, ha vörös hajhoz agyon lennél barnulva. nem kell foglalkozni azzal, ha bántanak. mondd, hogy neked ez áll jól, és szerinted amúgy is szép a fehér bőr. én azt is hozzá szoktam tenni, hogy elegáns és arisztokratikus. : D
Ezért bántanak? Hát ez remek... Milyen emberek vannak... :/
Szerintem semmi baj nincs a fehér bőrrel, jobban néz ki mint egy szolisárga bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!