Mit gondoltok a Dr. Hauschka kozmetikumokról?
Figyelt kérdés
2015. jún. 8. 18:14
1/2 A kérdező kommentje:
nagyon problémás a bőröm, és többen is ajánlották. De azt is mondták, hogy milyen iszonyú drága, és nem tudom, hogy megéri-e....
2015. jún. 9. 12:06
2/2 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, a szemceruzát, a javító stiftet és a púdert redszeresen használom. A szemceruzával csak az a bajom, hogy kenődős (bár én még olyannal nem találkoztam, ami nem kenődött el a nap végére). A javító stift fantasztikus, kendőz és gyógyít egyszerre. A púder is kiváló és nagyon sokáig elég. Vettem még színezett arcápolót, bár azt még ki kell tapasztalnom, mert csillogott tőle a bőröm, de olvastam, hogy nedves bőrre kenve kell használni, és akkor nem csillog utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!