Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Tartós szőrtelenítés borotválk...

Tartós szőrtelenítés borotválkozás helyett, szerintetek megéri?

Figyelt kérdés

[link]

20/F

2015. jún. 7. 13:23
 1/8 anonim ***** válasza:

3 alkalom nem elég

azt ugye tudod, hogy sose fog visszanőni?

2015. jún. 7. 13:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

1-es: ebben igen nagyot tévedsz, ugyanis hosszabb idö - egy-két év a legjobb esetben - után visszabönake a szörszálak.

A kérdésre: a kezelést addig kell ismételni, amíg az összes szörtüszöt eléri a sugárzás, akkor ugyanis leáll a szörnövekedés - ez erös szakáll esetén 5-10 alkalom is lehet.

Emellett a kezelés elég kellemetlen, mert lényegében elégeti a szörtüszöket, ezért neked is az az érzésed lesz, hogy leforráztad az arcodat, sok mindenkinek kimondottan fájdalmas.

És ahogy az elején írtam, nem végleges, csak tartós.

2015. jún. 7. 14:08
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
Örültség.. Mi vagy te kérdező? Férfi vagy Nő?
2015. jún. 7. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem nem éri meg mert a szőr visszanő jó pár hónap után... és nagyon drága a kezelés.
2015. jún. 7. 14:17
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Fúj. Ez már a vég. És ha 2 év múlva divatba jön a borosta/szakáll anyámkínja? Ne akarj már úgy kinézni 20 évesen mint egy alsós.
2015. jún. 7. 14:44
 6/8 anonim ***** válasza:
"1-es: ebben igen nagyot tévedsz, ugyanis hosszabb idö - egy-két év a legjobb esetben - után visszabönake a szörszálak." akkor én valami csoda vagyok, nekem nem nőnek vissza már több, mint 3 éve
2015. jún. 7. 15:02
 7/8 anonim ***** válasza:

"akkor én valami csoda vagyok"

Nem, csak szerencsés kivétel!

2015. jún. 7. 16:03
 8/8 A kérdező kommentje:

6 ? te fiú vagy?

Am nekem akkor se lesz borostám ha divatba jön, mert szerintem undorítóan néz ki és nekem nem is állna jól. és zavar is.

2015. jún. 7. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!