Hogyan tudok otthon ilyen hajat készíteni mint a képen (lent) festés nélkül? Esetleg sima ombre hajat?
2015. jún. 3. 16:03
1/4 anonim válasza:
Vannak különböző márkájú hajszínező samponok. Szőkítő is van. Amikor hajat mosol, rendes samponnal megmosod az egész hajad. És utána a hajad végét megmosod ilyen szőkítővel. Persze ezt több alakalommal kell megcsinálni. Pontosan nem tudom meddig.
2/4 anonim válasza:
Festés nélkül? Sehogy. Kenhetsz rá mindenféle marhaságot, mézet, kamillát, citromot, c-vitamint, maximum kiszárítod vele a hajad, de világosabb nem lesz. Ha más hajszínt akarsz, menj el fodrászhoz és csináltasd meg, nem kell túlbonyolítani, nem halálos a hajfesték - már ha nem vagy rá durván allergiás persze. :D
3/4 anonim válasza:
Annyira erőteljesen nem lesz világosabb de keress rá hogy hajvilágositás házilag egy csomó pakolást kiad.A legjobb a citromlé+ olívaolaj kombináció.Kösd fel a hajad egy copfba és öntsd rá vagy tedd fújós flakonba és fújd rá ahogy szeretnéd aztán menj ki a napra.Lehet hogy ezt majd egy kis idő múlva meg kell ismételni hogy jobban làtszon:)
4/4 anonim válasza:
a L'oreal casting sunkiss zslét próbáld ki hajmosás után és szárítsd meg meleggel vagy menj ki a npra. Én csak egy picit akartam szokiteni a gesztenyeszinu hajamon es amasodik hasznalat utan mar volt aki eszrevette, 4 hasznalat utan megkerdeztek h szinezem e a hajam :D ennyire szoke viszont nem hiszem hogy lesz, barmilyen praktikat vagy szokito zselet/sampont használsz, ahhoz forász kell aki kiszivja :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!