Szemöldökfestés otthon?
valakinek tapasztalatok? érdemes? vettem kifejezetten szemöldökre való festéket, de az van ráírva, hogy 'kizárólag szakipari felhasználásra', ez pontosan mit takar?
nem vagyok béna, kétbalkezes, mindig magamnak csinálom az ilyen dolgokat (szemöldökszedés, szőrtelenítés, hajfestésben is elég rutinos vagyok), szóval nem érzem úgy, hogy egy kozmetikus annyival jobban meg tudná csinálni. esetleg még segítségem is akad. valaki csinált már ilyet? esetleges negatív tapasztaltok is érdekelnének.
Hú, kedves előttem szólók...nem így kell ezt. Remélem még nem vette el senki a kedved az otthon festéstől.
Én évek óta csinálom. Van KIFEJEZETTEN szemöldökfestésre való festék, ha ilyet szereztél, akkor 6%-os OXI krémet is vegyél hozzá. Kb. borsónyi mennyiséget keverj össze egyikből és másikból is. Kb. 1 perc keverés elég. Felviszed, pülpuckával lehet igazítani rajta egyszerűen, majd min. 10 perc, én 13 percig szoktam rajta hagyni, és vattapamaccsal lemosom. Ennyi. A festékem márkája Refektocil, az oxi-krémé Kalos, de bármilyen jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!