Szempillaspirállal lehet szolizni?
Figyelt kérdés
Nem létfontosságú, hogy ki legyen festve a szempillám, de jobban érzem magam úgy. Csak az alapozó és korrektorok károsítják szolizás közben a bőrt, vagy a szempillaspirál is. Na és mi a helyzet a parfümmel valamint a szemhéjtussal?2015. jún. 3. 13:39
1/1 anonim válasza:
Én szempillaspirállal és szemhéjtussal szoktam szolizni és még sosem volt tőle bajom. A parfümre mindig figyelek, hogy ne legyen rajtam, mert az okozhat irritációt. (Bár már volt rá alkalom, hogy véletlenül magamon felejtettem és nem történt semmi bajom, de azért szerintem azzal inkább ne kockáztass).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!