Hogy kell szolizni?

Figyelt kérdés
Még sosem voltam.Igazából csak olyan kérdéseim lennének hogy a szoli tetőt mennyire kell lecsukni hogy csukom le.(egyszer hallottam hogy valaki bent ragadt) ha én 6percre megyek akkor szólnak amikor letelik vagy be van állítva? álló vagy a fekvő a jobb?
2015. máj. 20. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:

Én amibe járok szoli, ott a fekvőt nem lehet teljesen össze zárni kb. 10 cm rés marad (nem tudom, hogy a többinél is így van-e). Kint be állítják az időt, bemegyek le öltözök, be kenem magam, be fekszek és a start gombot kell megnyomni és az indul is. Mikor letelt az idő a kép kikapcsol, ki szállok felöltözök és megyek a dolgomra.

Az álló is ugyan így működik csak ott teljesen össze záródik az ajtó.

2015. máj. 20. 15:58
 2/5 anonim ***** válasza:
63%
Leginkább sehogy ne szolizz, mert nagymértékben növeli a bőrrák esélyét, főleg most, amikor nyári idő van teljesen felesleges a szoli. Menj ki napozni és kend be magad naptejjel. Egyébként én régebben sokat szoliztam, de már eszembe sem jutna. A tető nem tud beragadni. Az álló sokkal higiénikusabb, mert nem ér hozzá a bőrödhöz. Amikor letelik a 6 perc, akkor kikapcsol a szoli, azt észre fogod venni (nem világítanak a csövek). Ja és mindenképpen kérj szoli szemüveget, ingyen van, ezt sokan nem használják, pedig nagyon fontos és minden szoliban kötelező, hogy legyen.
2015. máj. 20. 16:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Ilyen jó időben mért nem fekszel ki a napra ?
2015. máj. 20. 16:43
 4/5 anonim ***** válasza:

Általában letelik az idő és kikapcsol. Úgy csukod be, ahogy akarod, nem lesz probléma belőle.

Az álló higénikusabb, bár én mégis a fekvőt jobban szeretem, inkább fekszek negyed órát, mint állok egy helyben. Bármi kérdésed van, írhatsz nyugodtan

2015. máj. 20. 17:11
 5/5 anonim ***** válasza:
Bemész, köszönsz, elmondod, hogy életedben nem szoliztál, és kérd meg a szolist, hogy mutasson meg mindent. Hidd el, nem ciki kérdezni.
2015. máj. 20. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!