Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Napvédő krémet hátul a nyakunk...

Napvédő krémet hátul a nyakunkra is kell kenni?

Figyelt kérdés
2015. jún. 1. 22:19
 1/6 A kérdező kommentje:
Ha bekenem a nyakam hátsó részét, gyakran megy krém a "hajam"-ra is (a haj alatti hajszálszerű szőrszálak a nyakon, értitek). Ez nem tudom, mennyire árt, de ha lehet, inkább be sem krémezném a nyakam.
2015. jún. 1. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hát ha érni fogja a nap, mindenképp kend be, hiszen ott nagyon könnyen lesül a bőr. a hajadnak nem lesz baja tőle.
2015. jún. 1. 22:38
 3/6 A kérdező kommentje:
Igen, jobb lesz, ha bekenem... csak utána kicsit rossz érzés fésülködni. Lehet, hogy én csinálok valamit rosszul.
2015. jún. 1. 22:40
 4/6 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk tűzd fel a hajad, amíg beszívódik a krém... :D Mert ha a hajadra kened, akkor undi lesz a hajad és még csak a nyakadra se jut a krémből, szóval tök hiába volt az egész. :D
2015. jún. 2. 08:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Oda kell kenni ahol éri a nap. Nekem a nyakamat nem éri mert oda lóg a hajam, viszont a fejem tetején a választékot mindig bekenem, mert ott leégek könnyen. A hajnak nem árt. Én ilyen könnyű fényvédőket használok, mint az Eucerin mattító. Attól a haj sem tapad össze.
2015. jún. 2. 13:48
 6/6 A kérdező kommentje:

2. válaszoló: fel van kötve a hajam.

Lehet, hogy nem írtam egyértelműen: nem az igazi hajamat féltem, hanem a nyakamon lévő hajszerű szálakat, melyek a haj folytatásai . Nem tudom jobban leírni :P Ezek a rövid hajúaknál is ott vannak.

2015. jún. 2. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!