Mitől szőrösödök egyre jobban? Hormonális? Mit tegyek? Hogyan tüntessem el?
Figyelt kérdés
2 évvel ezelőtt alig volt szőr rajtam. Láb, kar, bikinivonal teljesen normális volt, nem kellett szenvednem sokat, de mostanában nagyon durva. A lábamon nagyon erős lett a szőrzet. Epilálás után is látszanak a szőrtüszők. A karomon pedig egyre több hosszú fekete szőrszál jelent meg, pedig SOHA nem borotváltam vagy epiláltam. A bikinivonalam pedig egyenesen szörnyű. A combomon elvétve volt pár kósza szőke szőrszál, de most a bikinivonal szinte a combom közepéig ér. És ha ez nem elég a hasam is elkezdett szőrösödni. Mitől lehet?2010. febr. 26. 22:08
2/4 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok és lány
2010. febr. 26. 22:39
3/4 anonim válasza:
fogalmam sincs..
szerintem beszélj egy szakemberrel.
4/4 anonim válasza:
Ez biztos, hogy hormonális, azonnal keress fel egy dokit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!