Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért nem javallott hormonális...

Miért nem javallott hormonális zavarok által okozott hajhullás kezelésére a Revalid?

Figyelt kérdés

Nemrég, amikor voltam fodrásznál mondta, hogy mennyire el van vékonyodva a hajam, meg több is hullik ki, mint amennyi régen hullott. Először nem tudtam mire vélni a dolgot, aztán anyám mondta, hogy biztos a fogamzásgátlótól van. Elolvastam a tájékoztatóját, és tényleg rajta van a hajhullás mellékhatásként. (Egyébként Lindynettet szedek)

Nemsokára befejezem az 5. havi adagot, és végleg be szeretném fejezni. És szeretnék javítani a hajam állapotán, de most nem tudom mi tévő legyek :S Vajon miért nem javasolt a Revalid szedése hormonális gyógyszerek által kiváltott hajhullás esetén?

2009. febr. 19. 16:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Gondolom azért, mert a revalid vitaminokat meg ásványi anyagokat pótol, azáltal teszi szebbé, erősebbé a hajat, és nem hat a hormonháztartásra. Tehát ha nem vitaminhiány okozza a hajhullást, vitaminpótlással nem tudod helyrehozni. Remélem érthető voltam :D
2009. febr. 20. 12:10
 2/5 A kérdező kommentje:
De ha ez így van, akkor nem tök mindegy, hogy szedem-e a Revalidot vagy sem? Ők mégis azt írják, hogy nem javasolt...
2009. febr. 20. 16:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Gondolom azért írják, hogy nem javasolt, mert akkor semmi pozitív hatást nem tapasztalsz, és nem fogod ajánlani másnak a terméket. Azt meg mégsem írhatják, hogy hormontartalmú gyógyszer mellett (vagyis hormonális eredetű hajhullásnál) nem ér semmit a termék... Ilyet nem mond senki, a saját termékéről, hogy nem jó. De hogy őszinte legyek, nem tudom. (előző) :D
2009. febr. 21. 14:19
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát ebben van valami :) Köszi :)
2009. febr. 23. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Most, hogy abbahagytad a fog.gátlót, visszanőtt a hajad? Én most fogom abbahagyni mert kb a fele kihullott:(:(:(
2010. okt. 20. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!