Próbált már valaki hennával festett hajnak szőkítővel nekiesni?
Külföldi oldalakon láttam, hogy van aki sikerrel járt, de ált. nagyon szőke hajszínt akartak, amit többszöri leszìvatással értek el. Nekem a cél a mogyorószőke/mogyoróbarna - a lényeg, hogy az a szín ami télen világosbarna, nyáron sötétszőke, és inkább meleg árnyalatú.
A lényeg, hogy egynél többször nem ugrok neki a hajamnak szőkítővel.
Valaki tudna tanácsot adni, hogy hogy csináljam a szőkítés utáni festést, hogy ne maradjon a hajam csibesárga meg narancs?
(fodrász nem opció, évekkel ezelőtt azért váltottam hennára, mert tönkretette a hajam)
Köszi előre is!
https://www.youtube.com/watch?v=SVmnaWCaV5g
Kb ez szokott az otthoni eredmény lenni, 2-3 színű haj. És ezt helyrehozni roncsolás nélkül már igen nehéz. Otthon ezt egyszínűre lehetetlen lesz festeni is.
Szóval a fodrász az egyetlen aki képes megcsinálni, mivel te nem értesz hozzá. Fodrászból is jót, szőkítésben gyakorlottat kell keresni, nem a legolcsóbb vidéki nénit, aki sose csinált még ilyet. Egy jó hírű mesterfodrász megfelelő választás lehet.
A hennát nem szedi le a szőkítőpor sem.
Kísérleteztem, aminek az eredménye az lett, hogy a henna vörös színe megmaradt a hajon, emiatt az klassz narancsszín lett. Tovább nem gyötörtem a hajat, nem lett volna értelme, károsodás nélkül biztosan nem értem volna el normális szőkét.
Köszi a válaszokat! :)
Azt hiszem, inkább hagyom lenőni. Nem vagyok elég vakmerő ehhez a szőkítéshez :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!