Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit használjak a száraz dús...

Mit használjak a száraz dús hajra?

Figyelt kérdés
Nekem sűrű és erős hajam van ami mindenkinek tetszik,de én már annyira unom hogy száraz:S Tudnátok valamit ajánlani rá ami kicsit puhítja és kezelhetővé teszi? Naponta vagy 2 naponta szoktam mosni.Ez is befojásolhatja? Léci írjatok nekem valamit hogy mit használjak rá. Köszönöm :)

2015. jún. 1. 10:16
 1/2 anonim válasza:
Szia! Bocsi angol billentyuzet :D Nekem vekony es szaraz a hajam. A Garnier Naturals granatalma es soreleszto sampont hasznalom. Lehet a gyakori mosas is okozhatja. a hajnak kell egy minimalis zsirreteg. En hetfo-csutortok-vasarna szoktam mosni. Szoval amikor erzem hogy egy kicsit kezd "egybe allni". Remelem segítettem valamit :D
2015. jún. 1. 10:26
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) ment a zöld kéz:) én is megpróbálom úgy :)
2015. jún. 1. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!