Lányok, akiknek töredezik a haja, és 2-3 havonta vágatják megválaszolnátok a lenti kérdéseim?
Már régóta szeretném megnöveszteni a hajam, de nem sikerül ugyanis nagyon töredezik. Eddig 8-9 havonta vágattam belőle, de olvastam, hogy akinek érzékeny a haja gyakrabban kell menni.
Lehetséges-e, hogy valaki megnövessze a haját és ne töredezzen, ha 2-3 havonta megy fodrászhoz?
Mennyit szoktatok ilyenkor vágatni?
Milyen ütemben nőtt a hajatok, mikor törni hagytátok?
Milyen ütemben nő ha rendszeresen vágatjátok?
Én is estem már abba a hibába hogy azt hittem hosszabb hajam lesz ha nem vágatom sokáig. De a töredezés miatt pont hogy így nő meg leglassabban. És közbe állandóan csúnya is.
Szóval mióta rájöttem vettem egy fodrász ollót (ez fontos, mert a sima ollók szinte csak eltépik a hajat) és 1-2 havonta levágom azt a pár milliméter töredezett részt amit látok. Fodrászhoz nem megyek, mert az többet vág mindig mint kéne, nem fogja tincsenként vágni a hajat, mint én itthon magamnak.
Így észrevehetően hosszabbodik már a hajam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!