Matita kérdése:
Mit tegyek ha másfél hónapja volt vágva a hajam, de máris töredezik?
Figyelt kérdés
Kb. másfél- 2 hónapja volt vágatva a hajam. Minden nap muszáj mosnom, mert túl gyorsan zsírosodik, és most már töredezni is ismételten elkezdett. Nem vasalom naponta, hetente max. 1-szer és göndöríteni is csak hő nélkül göndörítem.2015. márc. 14. 11:16
1/3 anonim válasza:
Talan hagyd abba a vasalast meg a gondoritest, mindketto megviseli a hajat. Oszinten nem ertem: ha vasalod, akkor minek gondorited? Es ha gondoriteni akarod, minek vasalod?
2/3 A kérdező kommentje:
De hő nélkül göndörítem ami elvben nem viseli meg annyira. És azért, hogy ne legyen minden nap ugyanolyan.
2015. márc. 14. 13:52
3/3 anonim válasza:
Először is vágasd le az eltöredezett végeket, azzal már nem lehet mit tenni. Aztán kezd ápolni olajokkal (ajánlom az argánolajat) és ne vasald, még hetente sem, vagy ha muszáj, használj hővédőt. ne szárítsd hajszárítóval a végeket, csak a töveket, hogy ne fázzon meg a fejbőröd. Zsíros hajra van egy sampon receptem, ha érdekel írj privátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!