30 felett ha nincs az arcon ránc akkor is kell arckrém és szemránckrém?
Figyelt kérdés
Azt mondják míg nincs gond felesleges kenegetni mert mikor kellene már nem fog semmit érni a bőrnek mert annyira hozzászokik.Ti használtok valamit?
Én most nappali,éjszakai hidratáló krémet és szemránckrémet használok megelőzésképp de nem tudom használjam e tovább vagy hagyjam abba.
2015. máj. 30. 23:56
1/3 anonim válasza:
A hidratálókrémet nem érdemes abbahagyni, mert az nemcsak a ráncok megelőzésére való, hanem a bőr táplálására, az meg ráncok nélkül is fontos. Nekem sincsenek még ráncaim, de látom, milyen jó hatásuk van a bőrömre (ha jó a termék, amit használok, akkor kevésbé húzódik a bőröm, puhább a tapintása, kevésbé feltűnően zsírosodik a kritikus helyeken, kevesebb a tág pórusom és a pattanásom). A szemránckrémmel én is meg vagyok lőve, mert a frissítő géleket szeretem a szemem alá, de nem szeretem zsírosabb krémekkel kezelni, és nem is vagyok benne biztos, hogy ezzel tényleg meg lehet előzni a ráncosodást... erre én is kíváncsi vagyok :).
2/3 A kérdező kommentje:
Nappali krém zsiros pedig kombinált bőrre valot használok nem tudom miért. Minden krém ilyen még az éjszakai is
2015. máj. 31. 21:40
3/3 anonim válasza:
ne hagyd abba, fontos az ápolás.
esetleg próbálhatsz más termékeket, ha a mostaniak nem jönnek be.
de egyébként nincs olyan, hogy a ránctalanítókhoz hozzászokik a bőr, és akkor már nem fog hatni.
ráncoknál a megelőzés a fontos. ha már kialakul egy, azzal csak az orvos tud mit kezdeni egy adag botox-szal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!