Mi a véleményetek a szőrös nőkröl?
Az ápolatlanság nem tetszik.
Azért nagyon függ mennyire szőrös. Meg milyen. Meg úgy egyáltalán.
Attól függ hol!
Ha intim területen szőrös, de rendesen karbantartja, rövidre vágja, stb, akkor az még belefér. (Nem az esetem, de még sose utasítottam vissza ilyen csajt ;) )
Bárhol máshol szőrös = igénytelen. Főleg ha hónalj vagy láb. Elég kiábrándító.
Bocs, hogy lányként írok bele, de itt azért nem mindegy, hogy arról beszélünk, hogy vki könnyen szőrösödik, de rendesen ápolja, vagy olyanról, aki szőrös, és hagyja a dolgokat úgy, ahogy vannak. Mert az előbbivel sztem egy-két emberen kívül senkinek sincs baja, mert ha értelmes, akkor tudja, hogy a nők sem szőrmentesek alapjáraton... az utóbbi viszont egy kisebb rétegnek tetszik.
De akkor írok a vőlegényemről. Ő speciel szereti, ha természetesen hagyom nőni a szőröm mindenhol, kivéve az arcom. Én éppen ezért abban az időszakban nem is nagyon szőrtelenítem magam, amikor hűvösebb az idő és hosszú holmikat hordunk, mert minek. Illetve arcomat nyilván (pajesz, ajkak fölött, szemöldök) plusz a hónaljamat. Amikor meg jön a jó idő, akkor meg nem akarom a környezetemet vizuálisan szennyezni, így előkerül az epilátor a lábra. Lent amúgy nem szőrtelenítek, nyáron persze alap, hogy bikinivonalat szőrtelenítem. A karomat nem szoktam egyáltalán.
De nyilván férfitól függ. A többség sztem elvárja a szőrtelenséget majdhogynem mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!