Hajfestéket lehet használni karon?
Figyelt kérdés
Lehet hülye dolog, de kicsit sötét a szőr a karomon és zavar, másoknak világosabb. A hajamat festem alapból is, ilyen szőkés-barnásra. Használhatom azt a festéket a karomon is?2015. máj. 28. 18:02
1/4 anonim válasza:
szőkítőt használj, ne hajfestéket, az nem fogja be a bőrödet.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szőkítőt használni. Mondjuk úgy, nincs vele jó tapasztalatom. A hajfesték megfogja a bőrt, de ha utána lemosom valamivel (aceton, hyperol vagy valami biztos leszedi) az akkor leszedi a szőrről is a festéket?
2015. máj. 28. 18:58
3/4 anonim válasza:
Te most nem tudom hogy hülyéskedsz vagy komoly a kérdésed...
A kiszőkített szőr sárgás fényes lesz... jobban fog tőle látszani. Ha zavar akkor gyantázz vagy epilálj.
Festéket nem szabad bőrön használni mert szétmarja és hólyagos, kiütéses, lehetsz tőle.
4/4 A kérdező kommentje:
Sokan szőkítik, ha jól csinálod, nem lesz sárgás fényes. De én nem akarom szőkíteni. Ha a fejbőrt nem irritálja akkor a karom miért? A fej érzékenyebb, nem?
2015. máj. 28. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!