Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hajfestéket lehet használni...

Hajfestéket lehet használni karon?

Figyelt kérdés
Lehet hülye dolog, de kicsit sötét a szőr a karomon és zavar, másoknak világosabb. A hajamat festem alapból is, ilyen szőkés-barnásra. Használhatom azt a festéket a karomon is?
2015. máj. 28. 18:02
 1/4 anonim ***** válasza:
szőkítőt használj, ne hajfestéket, az nem fogja be a bőrödet.
2015. máj. 28. 18:51
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék szőkítőt használni. Mondjuk úgy, nincs vele jó tapasztalatom. A hajfesték megfogja a bőrt, de ha utána lemosom valamivel (aceton, hyperol vagy valami biztos leszedi) az akkor leszedi a szőrről is a festéket?
2015. máj. 28. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Te most nem tudom hogy hülyéskedsz vagy komoly a kérdésed...

A kiszőkített szőr sárgás fényes lesz... jobban fog tőle látszani. Ha zavar akkor gyantázz vagy epilálj.

Festéket nem szabad bőrön használni mert szétmarja és hólyagos, kiütéses, lehetsz tőle.

2015. máj. 28. 21:51
 4/4 A kérdező kommentje:
Sokan szőkítik, ha jól csinálod, nem lesz sárgás fényes. De én nem akarom szőkíteni. Ha a fejbőrt nem irritálja akkor a karom miért? A fej érzékenyebb, nem?
2015. máj. 28. 22:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!