Hajfestéket lehet arcon/kezen/hason használni?
De külön a felsoroltakra való van dm-ben is? Mert itt csak az van. Hajfestékkel akkor inkább nem próbálkozom, amúgy is gondoltam hogy nem jó ötlet, mert ha annyira nem ártana a bőrnek, nem kéne mondjuk kesztyű hozzá, meg alapból is ha bőrre kerül kicsit viszket vagy csíp vagy nem is tudom egy idő után.
Kozmetikus nekem túl drága.
Én mikor szőkére festettem a hajam elmentem a legközelebbi kozmetikushoz, hogy szőkítsük ki kicsit a szemöldököm, mert eléggé elüt így a hajamtól. A kozmetikus megmondta, hogy ő nem szokott szőkíteni, mert elég meredek eredmények születhetnek abból, pl csibesárga, maximum egy világosbarnával befesthetjük és akkor az a meleg árnyalat is jobban fog menni a hajamhoz. Én ebbe belementem, hát sötétebb lett a végeredmény, mint az eredeti...:D És közben javasolta nekem, hogy próbáljam ki a hajfestéket a szemöldökömön, nem lesz tőle semmi bajom. Eléggé viszolyogtam tőle, mert nyilván nem véletlenül írják rá a dobozra, hogy ne használd arcon vagy más területen... De úgy voltam vele, hogy üsse kő, ha egy kozmetikus mondta. És bajom tényleg nem lett tőle, de kicsit narancssárgás beütésű sárgás lett a szemöldököm, és be se fogta mindenhol a festék... Bajuszra semmiképp se kenném fel, nagyon nem javaslom... Amúgy próbálkoztam rendes drogériában kapható szőkítőporral is, amit lehetett hason, stb. használni, és jobban kiszedte a bőröm színét, mint magát a szőrét.
Amúgy mennyire vagy szőrös? Csak azért kérdezem, mert egy nőnél nem igazán normális, ha erős, sötét csíkban szőrös a hasa a köldöke alatt... Hormonzavarra utalhat az erős szőrösödés, ami miatt érdemes lehet felkeresni a háziorvosod és ha indokolt, akkor tovább utalhat endokrinológushoz.
És ne szőkíts orrba-szájba, hidd el jobban jársz, ha a karod, bajuszkád legyantázod. És én javaslom, hogy vizsgáltasd ki magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!